Gabriella

 

Jag har min grund inom pedagogik och ledarskap då det är inom den branschen som jag har varit aktiv flest år av mitt arbetsverksamma liv. Jag har drivit eget företag sedan 2009.  Nu med Dreambig Wellness har jag valt att kombinera några av de saker som jag brinner för mest här i livet, nämligen utveckling i alla dess former och därtill hälsa.

Mitt stora intresse för kommunikation och hur vi kan ta oss an de utmaningar som vi ställs inför i livet har varit min direktkoppling in i coachningen.

Träning av många olika slag och en aktiv livsstil har varit ett naturligt del av mitt liv sedan barnsben. För cirka 15 år sedan har min träningsinriktning varit mer riktad till den individuella träningen och nu i dagsläget klappar mitt hjärta lite extra för funktionell styrketräning i olika former samt löpträningen.

När det kommer till kosten så är mitt centrala intresse hur maten kan få mig att uppleva både energi och njutning samtidigt.

När det gäller livet på det stora hela så vill jag alltid framåt/uppåt och fascineras av den drivkraft och potential som vi människor bär inom oss.

Mina utbildningar med relevans för de tjänster som jag erbjuder:

  • Professionell ICF Coach (Via Gothia Akademi)
  • NLP Practitioner (Via Gothia Akademi)
  • Rektorsutbildningen (Via Karlstads universitet)
  • Lic. Personlig Tränare (Via The Academy)
  • Lic. Träningsinstruktör (Via The Academy)
  • Lic.Kostrådgivare (Via The Academy)
Med fokus på coaching, träning och kost hjälper jag dig som privatperson eller er som företag att skräddarsy en personlig plan för att nå ditt/dina mål. Kontakta gärna mig om du vill veta mer. Gabriella Sjögren

Kategorier

Följ oss

Instagram